• +359 887 215 650
  • pak@abv.bg
  • Понеделник - Петък 08:00 - 17:00 ч.
BulgarianEnglish

Капачкова система за окачени фасади E 6400

Класическа серия окачена фасада. Има различни по габарит профили, които отговорят на изискваните якостни характеристики в различни ситуации. Системата се изгражда като основен профил, полиамиден изолатор, подкапачка и капачка. В системата са включени профили, които служат за връзка между вертикалните профили и хоризонталните разделящи. Може да бъде допълнена със системен стъклодържател. така че да задържи единично стъкло. Потребителят има избор между няколко вида външни капачки – права, обла, скосена.

Характеристика

Устойчива във времето серия, предлагаща разнообразни приложения в съвременните конструкции. Придружена с всички необходими аксесоари от високо качество, съгласно международните стандарти.

Ползи за потребителя

Термо и шумоизолирана серия, проектирана въз основа на съвременните виждания за функционалност на конструкциите. с нея могат да се изградят разнообразни конструкции – конвеционални, полуструктурни и структурни.

Ползи за строителя

Съчетава без да променя визията между фиксираните части от фасадата и отваряемите клапи, хоризонталното и вертикалното разделяне. Наклонена повърхност, различни наклони, арки, ъгли отвън и отвътре.


Връзка с други системи

Най-надежният избор и поради това се предпочита от строители на големи обекти. Приложена е във фасади на сгради, търговски центрове, гари и летища.

Сподели тази публикация

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email