• +359 887 215 650
  • office@pak-1.com ; pak@abv.bg
  • Понеделник - Петък 08:00 - 17:00 ч.
BulgarianEnglish

За нас

ПАК-1 ООД е производител на алуминиева и PVC дограма, стъклопакети, комарници, стъклени, алуминиеви и метални парапети, окачени фасади, фасадни облицовки от „Etalbond“, HPL, керамика и гранитогрес.

Ние сме фирма с натрупан опит и вярваме, че можем да предложим най-доброто на своите клиенти и да им помогнем с професионален съвет.

Желанието и конкретната практика на работещите в ПАК-1 ООД е да се отнасят към клиента така, че той да се превърне в постоянен контрагент на фирмата и да ползва многократно нейните услуги.

Без значение колко необикновено или специално би могло да бъде желанието Ви, ние от ПАК-1 ООД ще се погрижим да изготвим най-добрия проект, който да отговори на Вашите представи.

 

ПАК-1 ООД е регистрирана през 2000 г. в София и оттогава постоянно разширява и обновява дейността си. Производството е организирано в няколко самостоятелни звена, оборудвани с пълен набор високотехнологични машини.

Фирмата разполага с няколко търговски консултантски офиса и собствен специализиран автопарк, позволяващи гъвкавост при изпълнение на поръчките и доставките в цялата страна.

ПАК-1 ООД е една от фирмите, въвели международния стандарт за качество ISO 9001- 2000, и поема отговорност да защитава това качество пред своите клиенти ежедневно.

Изберете Вашата дограма сега!

 

Може да ни се доверите!

  • Непрекъснато удовлетворяване на изискванията на клиентите. Пълно съответствие с всички приложими стандарти, законови и нормативни актове
  • Внедряване, поддържане и непрекъснато подобрение на ефективността и ефикасността на системата за управление на качеството
  • Непрекъснат стремеж и търсене на възможности за предлагане на нови продукти
  • Подобряване на ефективността на дружеството чрез мотивиране на целия персонал за постигане на определените цели по качеството