+359 887 215 650     office@pak-1.com     

Понеделник – Петък 08:00 – 17:00 ч.

За нас

ПАК-1 ООД е производител на алуминиева и PVC дограма, стъклопакети, комарници, стъклени, алуминиеви и метални парапети, окачени фасади, фасадни облицовки от „Etalbond“, HPL, керамика и гранитогрес.

Ние сме фирма с натрупан опит и вярваме, че можем да предложим най-доброто на своите клиенти и да им помогнем с професионален съвет.

Желанието и конкретната практика на работещите в ПАК-1 ООД е да се отнасят към клиента така, че той да се превърне в постоянен контрагент на фирмата и да ползва многократно нейните услуги.

Без значение колко необикновено или специално би могло да бъде желанието Ви, ние от ПАК-1 ООД ще се погрижим да изготвим най-добрия проект, който да отговори на Вашите представи.

 

ПАК-1 ООД е регистрирана през 2000 г. в София и оттогава постоянно разширява и обновява дейността си. Производството е организирано в няколко самостоятелни звена, оборудвани с пълен набор високотехнологични машини.

Фирмата разполага с няколко търговски консултантски офиса и собствен специализиран автопарк, позволяващи гъвкавост при изпълнение на поръчките и доставките в цялата страна.

Изберете Вашата дограма сега!

Може да ни се доверите!